Tiikerin ja karhun raju yhteenotto videolle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Intian Tadoban luonnonpuistossa todistettiin taannoin hurjaa näkyä. Puistossa sijaitsevalla juomapaikalla ottivat yhteen tiikeri ja karhuemo.

Silminnäkijöiden mukaan tilanne sai alkunsa tiikerin hyökättyä poikasensa kanssa juomapaikalle saapuneen huulikarhun kimppuun. Tiikerin kerrotaan pitävän vesikuoppaa reviirinään. Karhu puolestaan puollusti jälkikasvuaan tiikeriltä.

Rajun kamppailun päätteeksi huulikarhu onnistui häätämään tiikerin pois paikalta. Paikallinen villieläinasiantuntija Anish Andheria kertoo NDTV-uutissivustolle uskovansa karhun turkin pelastaneen sen hengen. Tiikerin oli vaikea saada siitä otetta.

Välikohtaus tallentui videolle puistossa vierailleen mienen ansiosta. Hurjaa yhteenottoa esittävä video lähti nopeasti leviämään sosiaalisessa mediassa.