Ruotsalaistähti Alicia Vikander erikoisessa haastattelussa – joutui soittamaan pilapuheluita Ruotsiin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tomb Raider -peleistä tuttu Lara Croft palaa valkokankaalle tänä keväänä. Tällä kertaa seikkailija-arkeologin roolissa nähdään Oscar-palkittu ruotsalaisnäyttelijä Alicia Vikander. 29-vuotiaan Vikanderin tuli käydä ennen kuvauksia melkoinen kuntokuuri valmistautuessaan rooliin, minkä ansiosta hän onkin nyt upeassa kunnossa.

Ruotsalaissyntyinen näyttelijätär pääsi Vanity Fair -lehden tekemässä haastattelussa soittelemaan pilapuheluita Ruotsiin. Nainen yhdistettiin kameran kuvatessa usean satunnaisesti valitun ruotsalaisen ihmisen kanssa puhelimitse, jolloin Vikander pääsi kyselemään tuntemattomilta ihmisiltä hauskoja kysymyksiä.

Alicia Vikander kysyi ruotsalaisilta englannin kielellä muun muassa parasta lihapullapaikkaa. Eräältä mieheltä hän kysyi, että tietääkö mies kuka Alicia Vikander on. Kun mies vastasi kysymykseen myöntävästi, Vikander paljasti olevansa itse kyseinen henkilö ja sai miehen varmasti hämmentymään puhelun toisessa päässä.