Hailey Baldwin kuin seireeni – tyylitaju ei petä koskaan!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Hän sai myös kunnian olla tammikuussa päättyneessä LOVE Advent 2017 -tyttökalenterissa mukana.

21-vuotias Hailey Baldwin tunnetaan vaaleana kaunottarena, joka ihastuttaa aina seksikkäällä ja naisellisella tyylillään punaisella matolla. Tällä kerralla malli häikäisi upealla kimaltelevalla asullaan saapuessaan iHeart Radio Music Awards -gaalaan.

Hailey Baldwin osallistui Los Angelesissa järjestettyyn musiikkialan gaalaan todella upea metallinhohtoinen asu yllään. Haalarimallisessa asussa oli upeita paljettiyksityiskohtia, jotka peittivät naisen ihon juuri ja juuri. Läpinäkyvän illuusion tarjoavassa asussa oli myös suuri kaula-aukko.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News