Järkyttävä lento-onnettomuus – koko polttariseurue sai surmansa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Dubaista Istanbuliin matkalla ollut yksityiskone syöksyi maahan sunnuntaina lähellä Iranin etelärajaa. Lentokoneen kyydissä oli pilottien ja henkilökunnan lisäksi 28-vuotias morsian Mina Basaran ja hänen seitsenhenkinen polttariseurueensa. Kaikki saivat surmansa.

Turkkilaisen Mina Basaranin oli määrä astua vihille viikon päästä. Polttareita juhlittiin näyttävästi Dubaissa, jonne matkustettiin Basaranin rikkaan liikemiesisän omistamalla yksityiskoneella. Lentokoneonnettomuudessa kuolleen Mina Basaranin oli määrä jatkaa pian isänsä omistaman Basaran Investment Holding -yhtiön johtajana.

Mina Basaran julkaisi kuvia polttareista vain tunteja ennen kuolemaansa. Daily Mailin mukaan lento-onnettomuus saattoi johtua huonosta säästä. Lentokone syttyi palamaan maahan syöksyttyään, eikä uhrien pelastamiseksi ollut mitään tehtävissä.

#minabasaran #minabasharan #minabaşaran #minabaşaran #minabasaran💕

A post shared by میناباشاران (@minabasharan00_) on