Lionel Richiellä superseksikäs poika! Missä tätä komistusta on piiloteltu?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kaikkien tiedossa on laulaja Lionel Richien kuuluisuudessa olleet tyttäret, Nicole ja Sofia, mutta harva on ollut tietoinen supertähden komeasta pojasta. 23-vuotias Miles Richie teki äsken harvinaisen esiintymisen punaisella matolla isänsä ja sisarustensa seurassa. Naisten leuat loksahtivat auki.

Kaikkien katseet ovat kiinnittyneet Richien perheessä viime aikoina 19-vuotiaaseen Sofia Richieen, joka heilastelee Kardashianien ex-vävypoikakokelas Scott Disickin kanssa. Nyt huomio kuitenkin kiinnittyy Lionel Richien superseksikkääseen poikaan, Miles Richieen. Herra on kerännyt viime päivinä entistä enemmän seuraajia instagramissa vierailtuaan isänsä kädenjälkiseremoniassa Kiinalaisen teatterin edustalla, Hollywoodissa.

IMG-mallitoimiston leivissä työskentelevä Miles Richie teki ensimmäisen catwalk-esiintymisensä helmikuussa. Miehestä on tulossa pikkuhiljaa supertähti muiden sisarustensa tavoin. Ulkonäköä hänellä ainakin riittää.

Splash

Thinking bout shaving my noggin again

A post shared by Miles Richie (@milesrichie) on

Still one of the most fun nights ever 📸 @alansilfen

A post shared by Miles Richie (@milesrichie) on

The Richie boys take Washington. So proud of this man ❤️

A post shared by Miles Richie (@milesrichie) on

Villain…. 📸shmurp

A post shared by Miles Richie (@milesrichie) on