Nicolas Cage uhoaa: ”En jää ikinä eläkkeelle!”

Elokuvat Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa, mutta siitä huolimatta hän ajautui muutama vuosi sitten vararikkoon. Nyt mies on vannonut, että työskentelee huippuluokan elokuvien näyttelijänä niin kauan kuin hänessä henki pihisee.

Muun muassa Con Air – lento vapauteen, The Rock – paluu helvettiin ja National Treasure – kansallisaarre -elokuvissa näytellyt pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on sanonut, että haluaa harjoittaa ammattiaan mahdollisimman kauan. 54-vuotias mies näytteli kuudessa viime vuonna ilmestyneessä elokuvassa, joten hänen työtahtinsa on erittäin kova.

Nicolas Cage on kertonut Times-lehden haastattelussa, että haaveilee saavuttavansa pitkän iän. Mies ei kuitenkaan halua työskennellä Pizza Hutin mainoskasvona, vaan ansioitua arvostettuna näyttelijänä. Nicolas Cage vaihtoi uransa alkuvaiheessa sukunimensä Coppolasta Cageksi, koska ei halunnut kuuluisan sukunsa vaikuttavan hänen menestymiseensä.

Crocodile NC #nicpic #nicolascage

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascagestagram) on