Auto yritti paeta rikospaikalta – sivulliset hakkasivat moukarilla!

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Miamissa on todistettu onnettomuutta, joka eskaloitui useiden paikallaolijoiden purkamaksi liikenneraivoksi. Tilanne sai alkunsa 25-vuotiaan miehen aiheuttamasta kolarista. Autoilija oli ajanut vastaantulevien kaistalla ja kolaroinut yhteensä kolmea ajoneuvoa.

Mies oli yrittänyt ajaa pakoon paikalta, jolloin muut kuljettajat ja tilannetta sivusta seuranneet piirittivät hänet. Tilanteesta kuvatulla videolla nähdään, kuinka raivostuneet ihmiset yrittävät muun muassa avata piiritetyn auton ovia. Yhtäkkiä yksi heistä alkaa hakkaamaan ajoneuvoa mukanaan olleella moukarilla.

Vicen mukaan onnettomuuden aiheuttanut mies pidätettiin myöhemmin. Kuljettajan epäillään olleen tapahtumahetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena, ja häntä syytetään onnettomuuspaikalta pakenemisesta ja holtittomasta ajamisesta.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.