Huima muodonmuutos! Teinityttö laihdutti vuodessa 60 kiloa tanssiaisiin

Fitness Lifestyle Ohhoh! Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

17-vuotias Josephine Desgrand oli selvästi ylipainoinen tyttö, kunnes hän eräänä päivänä päätti muuttaa ruokavalionsa terveellisemmäksi ja alkaa liikkumaan. Opiskelija halusi mahtua pienempään mekkoon vuoden kuluttua koulun tanssiaisissa.

Josephine Desgrand laihtui huikeat 60 kiloa vuoden aikana. Nuori nainen onnistui Daily Mail -sivuston mukaan pääsemään normaaliin painoon syömällä salaattia, vihanneksia ja lihaa. Nainen salli itselleen muutaman hedelmän viikossa, mutta kaiken muun makean hän karsi ruokavaliostaan pois.

Desgrandin huimaa muodonmuutosta ja uutta terveellistä elämäntapaa pystyy seuraamaan naisen omalla Nolongerfatjosie-nimisellä Instagram-kanavalla. Siellä nainen on jakanut useita inspiroivia ennen ja jälkeen -kuvapareja, joissa nähdään selvästi tehdyn työn tulokset.

It’s crazy how much my body and mind have changed. I would previously dread going on these so called “diets”. I really wanted to be slim but eating only healthy food and starving myself was it really worth it? I didn’t think so back in the day and that’s why all my diets failed in the past because I’d just give in. I wasn’t mentally strong enough to say NO to bad decisions!! BUT my mind has changed completely. I don’t want to touch a single piece of chocolate again in my life! That’s my choice. Living a healthy lifestyle is the best decision I have ever made. 60kgs down and feeling amazing! 🥗🥑🍅🏋🏼‍♀️💪🏼 #trainyourbrain #weightlossmotivation #weightlossinspiration #weightlossinspo #beforeandafter #weightlosstransformation #weightlossjourney #weights #gym #inspiration #motivation #losingweight #inspiring #beforeandafterweightloss #beforeandnow

A post shared by Josephine Desgrand (@nolongerfatjosie) on