Shokkikäänne! Selena Gomezin ja Justin Bieberin tauon syy selvisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toistensa ensirakkaudet, 23-vuotias Justin Bieber ja 25-vuotias Selena Gomez, ovat eläneet vuosikausien ajan on-off -suhteessa. Harva pysyy laskuissa, kuinka monta kertaa vuodesta 2011 saakka toisiaan rakastaneet poptähdet ovat eronneet ja jälleen palanneet yhteen. Suhde ei ole muuttunut vuosien varrella.

Vasta pari vuotta sitten ajateltiin, että sydämensä pahasti Justin Bieberin kanssa rikkonut Selena Gomez on päässyt vihdoin yli miehestä ja pystyy keskittymään tulevaisuuteen. Hän löysi viime vuonna uuden rakkauden The Weekndista. Suhde kuitenkin päättyi, kun vakavien terveysongelmien kanssa paininut naislaulaja ihastui palavasti Justin Bieberiin. He aloittivat seurustelun vuosien tauon jälkeen.

Selena Gomezin äiti Mandy Teefy oli suhteesta järkyttynyt. Nainen vastusti sopan lämmittämistä uudelleen koko viime syksyn ajan. Suhde kariutti Mandyn ja Selenan välit siten, etteivät he olleet enää puheväleissä. Mandy ei halunnut, että hänen tyttärensä joutuisi enää kärsimään Justin Bieberin takia. Tilanne kärjistyi lopulta siihen pisteeseen, että koko porukka kävi hakemassa konsultointiapua terapiasta.

Ei ollut kuitenkaan yllätys, että äskettäin mediassa kerrottiin Justin Bieberin ja Selena Gomezin ottavan taukoa suhteestaan. Us Weeklyn mukaan syynä on juuri seurustelua vastustava Mandy Teefey, joka ei tee sydänkäpysten uudesta rakkaudesta helppoa.

Justin Bieberin perhe rakastaa Selena Gomezia. Gomezin perhe puolestaan vihaa Justin Bieberia. He eivät usko, että Bieber olisi muuttunut paremmaksi mieheksi ja ansaitsisi laulajataren rakkauden. Suhde on siksi jäissä siihen saakka, että Selena Gomezin perhe hyväksyy Bieberin uudestaan lähipiiriinsä.

@harpersbazaarus

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on