Selviytyjät onkin käsikirjoitettu? Näin Sampo Kaulanen vastaa epäilyihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa on tuoreimman Selviytyjät-jakson jälkeen levinnyt epäilyjä siitä, että sarja olisi käsikirjoitettu. Lisäksi kritiikkiä on esitetty kilpailijoiden käyttämistä sadeviitoista, jotka eivät joidenkin mielestä kuulu sarjan luonteeseen. Nyt Sampo Kaulanen kommentoi väitteitä.

Tuotanto luonnollisesti määrittää koska heimoja sekoitetaan tai yhdistetään, mutta suosikkikauppiaan mukaan mitään käsikirjoitusta kilpailijoille ei annettu.

– Ite tapahtumia tai kisoja ei ole käsikirjoitettu. Ei me siellä mitään ”skriptiä” saatu. Tilanteet vaihteli koko ajan. Mieki oon niin paska näytteleen et jos ois käsikirjotettu niin en ois selviny näinkään pitkälle, Sampo Kaulanen vastaa epäilyihin.

– Kameroiden takana ei myöskään ollut mitään ruokapeijjaisia. Kameraryhmä ku lähti saarelta niin sinne sitä jäätii hönöttään. Rajatusta tilasta johtuen oli aika pakko supissa että ei jengi kuullu meän puheita. Se vesi kanto ääntä aika hyvin, Kaulanen lisäsi.

Selviytyjät-sarjan kuvaukset eivät varmasti olleet helppo urakka kenellekään, mutta nyt Kaulanen paljasti kuvausten ottaneen todella koville. Varsinkin perheen ikävöinti, nälkä ja ajantajun katoaminen ottivat koville.

– Muistelen että tossa kohtaa kuvauksia mulla oli todella raju masennus päällä. Päänsisällä hajoili oikein kunnolla. Meinasin oikeasti et lopetan kesken tuossa vaiheessa ku ei vaan meinannu jaksaa.

Enkä ollu ainoa.