Ireland Baldwinin takki paljasti rinnan – otti siitä itse kiinni

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Basingerin ja Alec Baldwinin 22-vuotias tytär Ireland Baldwin on tehnyt viime vuosina nousujohdanteista uraa mallimaailmassa. Tunnettujen näyttelijöiden lapsi onkin selkeästi perinyt äitinsä ulkonäkögeenin, mutta on silti kertonut tuntevansa ulkonäköpaineita aivan samalla tavalla kuten muutkin.

Nyt Ireland Baldwin nähdään rohkeassa kuvassa, jossa hän pitää rinnastaan leikkisästi kiinni. Ireland on julkaissut hänen Instagram-kanavallaan kuvaparin, jossa hänellä on Tommy Hilfigerin takki yllään. Naisella ei ole lainkaan paitaa tai rintaliivejä, ja toisessa kuvassa nainen peittääkin rintansa vain kädellään.

Vaalea kaunotar on aiemmin päässyt myös Guessin mainoskampanjaan mukaan. Ireland Baldwin toimii Guessin uutena mainoskasvona, ja yhteistyön ensimmäiset kuvat ovatkin jo julki. Yhdessä seksikkäässä mainoskuvassa kaunotar istuu lattialla ilman housuja. Hänellä oli jalassaan vain korkeat saappaat, minkä lisäksi naiselle oli puettu takki, jonka avonainen kaula-aukko paljasti naisen rintavaon.

grab yer titty Tuesday 📸 @alexis.vk

A post shared by Ireland Basinger-Baldwin (@irelandbasingerbaldwin) on