Näin USA:ssa! Koiralle luodinkestävä liivi 1 000 000 dollarilla

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen järjenvastaiset aselait ovat puhuttaneet viime viikkoina kovasti niin Yhdysvalloissa kuin maan ulkopuolellakin. Aseiden kilpavarustelu on kuitenkin täyttä totta, joten rapakon takana myös koirat on nykyisin syytä suojata luodeita. Nyt lemmikeille on julkaistu huippukallis asuste.

Doggy Armor -brändi on lanseerannut uuden koirille tarkoitetun luotiliivin, jonka hinta ei sovi ihan tavallisen perheen kukkarolle. Mustilla timanteilla ja Swarovskin kristalleilla koristellun asun hinta on nimittäin huimat miljoona dollaria.

Luonnollisesti asu on koristeltu lisäksi 24 karaatin kullalla, ja on siitä huolimatta kevyt kantaa koiran yllä. Luotien lisäksi liivi suojaa koiraa myös puukon iskuilta. Koirien luotiliivien tuotosta osa ohjataan salametsästyksen vastaiseen toimintaan. Edullisimman version saa jo hieman alle 1.000 dollarilla.

Splash
Splash