Komein rikollinen iski superrikkaan perijättären – exälle 1 000 dollaria elatusmaksuja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman komeimmaksi rikolliseksi tituleerattu malli Jeremy Meeks jätti vuosi sitten vaimonsa ja lapsensa. Komea mies aloitti seurustelun brittiläisen miljardöörin tyttären, Chloe Greenin kanssa. Nyt Jeremy Meeks toivoo, että käräjäoikeus langettaisi miehen ja hänen ex-vaimonsa avioeron pikaisesti voimaan.

Jeremy Meeks eli ennen rahakkaan mallisopimuksen syntymistä vaimonsa Melissa Meeksin rahoilla. Sitten hänen pidätyskuvansa levisi viraalina ympäri maailmaa ja hänestä tuli suosittu mallikasvo. Sen sijaan hänen avioliitolleen ei käynyt yhtä onnellisesti.

Jeremy Meeks on kertonut, että hänen ja Melissan suhde oli ollut ongelmissa jo pitkään ennen viime kesänä ilmi tullutta suhdetta Topshop-miljardöörin sir Philip Greenin 26-vuotiaaseen tyttäreen, Chloe Greeniin. Melissa Meeks sai tietää salasuhteesta Chloe Greeniin Instagramin välityksellä, kun ventovieras ihminen lähetti hänelle Jeremyn ja Chloen pusukuvan yksityisviestillä.

34-vuotias mallimies on allekirjoittanut viime vuoden marraskuussa sopimuspaperit, joiden mukaan hän maksaa ex-vaimolleen tuhannen dollarin, eli noin 800 euron suuruista elatusmaksua kuukausittain. Hän viettää poikansa kanssa 30 prosenttia ajastaan. Hän on pyytänyt tuomaria kiirehtimään avioeropäätöksen kanssa. The Blast heittää ilmoille mahdollisen kihlautumisen Chloe Greenin kanssa.