Maailman suurin Happy Hour järjestetään huomenna Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurin Happy Hour järjestetään huomenna Suomessa. Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut peräti 500 ravintolaa 50 paikkakunnalta. Tempauksen takana on tamperelainen ravintoloitsija Teemu Aaltonen, joka haluaa saada ihmiset pois kotoa ja sosiaalisesta mediasta ravintoloihin viettämään yhteistä aikaa.

– Tällä olisi hienoa päästä vaikka Guinnessin ennätystenkirjaan. Idea tapahtumaan lähti alun perin siitä, kun medioiden tapa lietsoa ravintoloiden keskinäistä kilpailua alkoi ärsyttää minua. Emme me toisiamme vastaan kilpaile, vaan suurin vihollisemme on kotisohva, Teemu Aaltonen kertoo.

Tieto Maailman suurimmasta Happy Hourista on saanut ravintola-alalla erittäin positiivisen vastaanoton. Mukana ovat tällä hetkellä muun muassa ravintolayhtiöt Restamax Oyj, Royal Ravintolat, Night People Group ja Restel, Pirkanmaan Osuuskaupan anniskeluravintolat sekä joukko muita ravintoloita. Ravintolat ovat toivoneet yhteisponnistuksesta jokavuotista perinnettä.

– Tapahtuman tarkoituksena on rohkaista ihmisiä käyttämään ravintolapalveluita entistä ahkerammin ja muistuttaa esimerkiksi after work -kulttuurista. Sen sijaan, että perjantaina mentäisiin töistä kotiin, kannustan lähtemään kavereiden kanssa ravintolaan istuskelemaan, syömään ja viihtymään vaikkei yökerhoon jatkaisikaan, Aaltonen jatkaa.