Rita Oran asu oli kuin yöasu – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime kesänä yksi suurimmista trendeistä muodin saralla oli pyjamalta näyttävä asu. Tähän kuului siis kiiltävää ja kevyttä materiaalia olevat leveälahkeiset housut ja samasta kankaasta tehty reilun kokoinen kauluspaita. Alusvaatteita on käytetty pukeutumisessa myös toppeina, ja esimerkiksi Kardashianit pukevat usein alusvaatteeksi tarkoitetun bodyn housujen alle.

Nyt Rita Ora ihastutti valkoisella pitsiasullaan osallistuessaan Lorraine Schwartzin järjestämiin juhliin. Asu näytti lähes siltä kuin nainen olisi unohtanut pukeutua kokonaan ja lähtenyt vahingossa juhliin pelkkä yöasu yllään.

Seksikkääseen asuun kuului valkoiset pitsialusvaatteet, joiden päällä oli valkoinen hyvin läpikuultava pitsimekko. Pitsimekon päällä oli vielä valkoinen aamutakkimainen vaate, jossa oli myös pitsiset hihat. Asu oli hyvin näyttävä ja Rita Ora onnistui ainakin kantamaan sen hyvin itsevarmasti.

Splash News
Splash News
Splash News