Tänään on kansainvälinen suihinottopäivä – miehille pihviä ja suuseksiä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään 14. maaliskuuta vietetään kansainvälistä pihvi- ja suihinottopäivää. Teemapäivä pantiin alulle vastapainoksi ystävänpäivälle, jolloin naisia viedään ravintolaan ja heille ostellaan lahjoja. Tapahtuman teeman mukaan miehille riittää paras nautinto, mitä nainen heille pystyy tarjoamaan.

Kansainvälinen teemapäivä on virallisesti nimeltään Steak & Blowjob -päivä ja sen tarkoituksena on miesten hemmotteleminen herkullisilla pihveillä ja nautinnollisella suuseksillä. Suihinottopäivä voidaan käsittää myös yleiseksi sukupuolineutraaliksi suuseksipäiväksi, joka ei siinä tapauksessa olisi yksin miesten nautintoa varten. Myös pihvit maistuvat usein niin miehille kuin naisillekin.

Suuseksistä nauttivat siis miesten lisäksi myös naiset, ja miehen antama suuseksi saattaa joskus olla ainoa tapa naisen orgasmin saavuttamiseen. Naisille annettavaa suuseksiä pääsee harvoin toteuttamaan hetken mielijohteesta ja yllätyksenä, siksi naisten tulee lämmitellä jo ennen varsinaisen aktin aloittamista.