Victoria’s Secret malli ei välitä lihomisesta: ”Ei voisi vähempää kiinnostaa”

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Bridget Malcolm on yksi Australian menestyneimmistä malleista. 26-vuotias kaunotar on kävellyt myös suositun Victoria’s Secret -muotinäytöksen lavalla kaksi kertaa vuosina 2015 ja 2016. Nyt Malcolm on kertonut, että hän ei aio enää tarkkailla painoaan kenenkään käskystä.

Bridget Malcolm teki itselleen viime elokuussa lupauksen, jonka mukaan hän halusi oppia hyväksymään itsensä ja tekemään rauhan oman kehonsa kanssa. Nainen hävitti kotoaan vaa’an ja mittanauhan, poisti Instagramista kaikki kuntosalilla otetut selfie-kuvat ja poisti myös puhelimestaan kaikki kuvaparit, joiden avulla hän oli seurannut kehitystään.

Nainen kertoi hänen blogissaan, että hän ei halua enää yhtäkään muistutusta kuvan muodossa ajasta, jolloin hän on ollut isommassa tai pienemmässä kunnossa. Sen vuoksi hän heitti vaatekaapistaan myös kaikki tavoitevaatteet, joihin hän on aiemmin ajatellut vielä joskus mahtuvansa. Malcolm haluaa jatkossa hyväksyä itsensä juuri sellaisena kuin hän on eikä hän aio ryhtyä enää koskaan yhdellekään dieetille.

🤘❤️🤙

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on

💃 — today on the blog, how I feel about fat! Link in bio!

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on

Holiday feeeeeeels

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on

La Paz –> Hawaii 🤙

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on

Backyard body digitals ❤️🍄

A post shared by Bridget Malcolm (@bridgetmalcolm) on