Video neuvoo vastalihasliikkeitä – muhkeat kurvit vievät kaiken huomion

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Healthy Life Box -niminen sivusto on julkaissut Facebookissa treenivideon, jolla animoitu naishahmo näyttää kotona tehtäviä vatsalihasliikkeitä naisille. Hahmolla ei ole housuja jalassa, joten se muistuttaa liikesarjoja esitellessään enemmän eroottista sarjakuvahahmoa kuin jumppaliikkeitä opettavaa tietokoneanimaatiota.

Facebookiin ladattua vatsalihasvideota on katsottu yhden vuorokauden aikana poikkeuksellisen paljon. Syynä ei varmastikaan ole ihmisten äkillinen into treenaamiseen, vaan videolla liikkeitä esittelevä animaatiohahmo. Jumppaajalle on animoitu suuret rinnat, eikä hahmolla näytä olevan ollenkaan housuja jalassa.

Videon kommenteista voi päätellä, että ihmiset ovat lähinnä huvittuneita paljastelevan animaatiohahmon liikesarjoista. Moni ihmettelee, miksi treenaajalle ei ole koodattu housuja jalkaan? Eräs mies kysyy rehellisesti, että onko normaalia saada seisokki kyseistä videota katsoessa? Vastaus tässä tapauksessa lienee myönteinen, emmekä usko, että hän on ainoa lajinsa edustaja.

Publié par Healthy Life Box sur lundi 12 mars 2018