Jalkapallotähti Zlatan yhteistyöhön Samsungin kanssa

Digi Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Menestyneet urheilutähdet ovat jo vuosikymmenten ajan toimineet aktiivisesti myös erilaisten brändien markkinoinnissa, ja nyt ruotsalainen jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on tehnyt sopimuksen Samsungin kanssa. Hän ryhtyy yhtiön brändilähettilääksi.

– Samsung haastaa mielellään teknologian avulla käsityksiä mahdollisen rajoista. Tutkimme jatkuvasti mahdollisia tulevia innovaatioita, ja mielestämme innovaation käsite kiteytyy Zlatanissa ainutlaatuisella tavalla. Hän on saavuttanut ennennäkemättömiä asioita sekä kentällä että sen ulkopuolella, Samsungin Eva Carrero toteaa.

Keväällä alkavassa yhteistyössä Zlatanin tehtävä on haastaa, testata ja esitellä teknologiayhtiön tuotteita.

– Olen teknologiafriikki ja haluan käyttööni aina viimeisimmät laitteet. Minulle teknologia on tulevaisuutta. En näe mitään rajoitteita teknologian kehitykselle, aivan kuten en näe rajoitteita itsellenikään, kertoo Zlatan Ibrahimovic.