Kylie Jenner antoi meikeilleen härskejä nimiä – perheenäidit raivostuivat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

20-vuotias Kylie Jenner on onnistunut muuttamaan realitytähteyden avulla saadun julkisuutensa todella kannattavaksi bisnekseksi. Jennerin Kylie Cosmetics -yritys on ollut todellinen menestystarina ja yrityksen arvo onkin tällä hetkellä jo 420.000.000 dollaria.

Kylie Jenner on huulimeikkien lisäksi julkaissut myös luomiväripaletteja ja poskipunia, jotka ovat nyt saaneet pienen kohun aikaiseksi. Daily Mail -sivuston mukaan perheenäidit ovat olleet tuohtuneita siitä, että Jenner on nimennyt tuotteensa liian seksikkäillä nimillä.

Poskipunat, jotka maksavat kappaleelta 20 dollaria, on nimetty nimillä X Rated, Barely Legal, Virginity, Hot and Bothered ja Hopeless Romantic. Moni on kärkkäissä kommenteissaan muistuttanut Kylie Jenneriä siitä, että hänellä on myös teini-ikäisiä ja vielä nuorempia faneja, jotka hänen tulisi muistaa.