Sikarin jämistä maksetaan jopa yli 1 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Legendaarinen Britannian pääministeri Winston Churchill tunnetaan nykyisin erityisesti valokuvista, joissa hän polttaa sikareja. Nyt Churchillia ja sikareja rakastavalle keräilijälle on luvassa todellinen jättipotti, sillä Britanniassa on tulossa huutokauppaan Winston Churchillin polttaman sikarin jämät.

Splash

Muutaman sentin pituisen sikarintumpin hinnan odotetaan nousevan peräti tuhanteen dollariin, eli 900 euroon. Sikari on peräisin englantilaiselta poliisilta, joka oli aikoinaan vartioimassa Churchillin toista kotia Kentissä.

Sikari poltettiin vuosina 1952 – 1953. Poliisi jätti sikarin pojalleen, joka nyt kauppaa sitä eniten tarjoavalle. Huutokauppa järjestetään Britanniassa 27. maaliskuuta Derbyshire’s Hansons Auctioneersin toimesta.