Demi Lovato ei häpeile itseään – riisui glamourin kameran edessä

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

25-vuotias Demi Lovato on ollut lähes kuusi vuotta raittiina. Huumeongelmien kanssa aiemmin paininut poptähti on keskittynyt viime vuosien aikana omaan terveyteen ja henkiseen hyvinvointiin, minkä myötä hän on saanut myös oman itsetuntonsa takaisin.

Demi Lovato on kertonut oppineensa rakastamaan itseään sellaisena kun hän on. Tästä yksi todiste nähdään jälleen videolla, johon moni julkisuuden valokeilassa paistatteleva kaunotar ei olisi välttämättä suostunut. Demi Lovato suostui riisumaan kaiken glamourin yltään kameran kuvatessa.

Voguen julkaisemalla YouTube-videolla nähdään miten Demi Lovato riisuu kaikki asusteet ja poistaa meikit kasvoiltaan. Nainen poistaa videolla korut, vaihtaa upean asun valkoiseen t-paitaan, puhdistaa kasvonsa ja poistaa vielä hiuslisäkkeetkin. Videolla voidaan nähdä siis myös se miten paljon töitä tyylitiimi on Demi Lovaton juhlatyylin eteen tehnyt.