Suloinen tilanne videolle – elefantin poikanen vaati naiselta hellyyttä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet eläinten poikaset kaipaavat hellyyttä ja uskaltautuvat jopa villeinäkin lähestymään luonnossa ihmistä. Nyt videolla nähdään ihmisiin tottunut elefantin poikanen, joka ahtautuu väkisin naisen syliin hellittäviksi.

Hannah Frenchick on jakanut suloisen videon, jossa nähdään millainen hellyydenpuuska pienen elefantin poikasen yllättää. Poikanen hakee naiselta hellyyttä laskeutuessaan naisen viereen mutalammikkoon istumaan ja yrittäessään päästä naisen päälle makoilemaan.

Videolla nähdään miten suloisesti elefantti puskee naista ja vaatii häntä halailemaan. Elefantin poikanen saattaa näyttää pieneltä, mutta ne painavat jo syntyessäänkin noin sata kiloa eli kyseessä ei ole mikään pieni sylivauva. Elefantin poikasen iso pää painaa varmasti jo kymmeniä kiloja, joten pienenkin norsun ahtautuessa ihmisen syliin henkilö voi yllättyä siitä kuinka paljon painoa hän saa kannateltavakseen.