United Airlinesin lennolla kuollut koira johti rikostutkintaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Uutisoimme tällä viikolla traagisesta tapauksesta, jossa 10-kuukautinen koira kuoli lentokoneessa. Ranskanbulldoggi oli tukehtunut lentoemännän käskettyä omistajaa laittamaan sen matkatavaralokeroon.

Runsaasti kohua herättänyt tapaus on johtanut rikostutkintaan. People-lehden mukaan Texasin Harris Countyn piirisyyttäjän toimisto ja eläinsuojelurikoksia tutkiva työryhmä selvittävät parhaillaan tapausta.

Lentoemänotä li itse väittänyt, ettei hän tiennyt kantolaukun sisältäneen koiran. Muiden matkustajien mukaan koiran haukkuminen kuitenkin kuului selkeästi lennon aikana. Tapaus sattui United Airlinesin lennolla Texasin Houstonista New Yorkiin. Lentoyhtiö on ilmoittanut ottavansa täyden vastuun Kokito-nimisen koiran kuolemasta.