Jersey Shoren tähdet tekevät näyttävän paluun – traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV:n Jersey Shore oli yksi 2010-luvun alun suurimmista ilmiöistä. Nyt suositun realitysarjan alkuperäiset guidot ja guidottaret ovat tekemässä paluun ruutuun.

Jersey Shore Family Vacation sijoittuu New Jerseyn rannikon sijaan Miamiin. Vaikka sarjan tähtien elämässä onkin tapahtunut perheelisäystä ja muita uusia käänteitä, vaikuttaa biletys jatkuvan tuoreen trailerin perusteella entiseen malliin.

– Olemme vanhempia, mutta en usko kenenkään meistä olevan yhtään fiksumpia, Ronald ”Ronnie” Ortiz-Margo toteaa trailerissa.

Jersey Shore Family Vacationissa ovat mukana kaikki alkuperäistähdet Samantha ”Sammi” Giancolaa lukuunottamatta. Uuden sarjan ensimmäinen jakso esitetään yhdysvaltojen MTV-kanavalla 5. huhtikuuta 2018.