Mitä ihmettä? Kämppiksiä valitaan nyt DNA-testien avulla

Koti & Asuminen Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen kimppakämpässä asunut tietää miten tärkeää on saada asuinkumppaniksi oikeanlainen ihminen, jonka kanssa tulee hyvin toimeen. Elintapojen tulisi olla pitkälti samanlaiset, jotta ylimääräistä kitkaa asumisessa ei tule. Nyt brittiyhtiö on ottanut kämppisten etsimisessä käyttöön uudet keinot.

SpareRoom

SpareRoom-yritys tarjoaa nimittäin kämppäkavereita etsiville DNA-testejä, joiden avulla on yrityksen mukaan mahdollista löytää itselleen täydellinen asuinkumppani. Testeissä molempien asukkaiden tulee antaa sylkinäytteensä sveitsiläisen Karmagenesin laboratorion tutkittavaksi.

Yritys uskoo, että 60 prosenttia ihmisen elintavoista on selvitettävissä hänen DNA-näytteestään. Tutkimuksen pitäisi paljastaa muun muassa optimismi, stressinsietokyky, äkkipikaisuus, riskinotto, itsetunto ja itsevarmuus.