Vuoden 2015 seksikkäin ilman meikkiä – kaunotar ei ehostusta tarvitse!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen FHM-miestenlehden lukijat äänestävät vuosittain maailman seksikkäimmän naisen. Vuonna 2015 voittajaksi äänestettiin brittinäyttelijä Michelle Keegan, joka katosi sittemmin julkisuudesta jouduttuaan suhdekohun keskiöön aviomiehensä Mark Wrightin kanssa.

Taannoin Michelle Keegan teki paluun julkisuuteen, ja hän oli julkisuustaukonsa aikana tehnyt upean muodonmuutoksen. Michelle oli pudottanut painoaan selvästi ja ryhtynyt fitness-harrastajaksi. Nyt hänet kuvattiin lisäksi ilman meikkiä, ja kuvien perusteella luonnonkaunis Keegan ei ehostusta kaipaa.

Brittikaunotar Michelle Keegan tuli aikoinaan tunnetuksi Coronation Street ja Ordinary Lies -sarjoista, joiden lisäksi hän on työskennellyt myös mallina.

Splash
Splash
Splash