Näin Beyonce valmistautuu Coachellaan – aloittaa pitkän vegaanijakson

Fitness Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Popkuningatar Beyonce sai yhdeksän kuukautta sitten kaksoset, kun hänen, Jay-Z:n ja Blue Ivyn perheeseen syntyi kaksosvauvat Rumi ja Sir. Perheenäiti toipui synnytyksestä ja sen tuomista muutoksista ennätysvauhtia, ja hänet nähtiinkin jo pian esittelemässä sosiaalisessa mediassa paljasta vatsaansa. Nyt nainen valmistautuu uusiin konsertteihin.

Beyonce on alkanut nyt valmistautumaan Coachella-festivaaliin, jossa hän esiintyy 43 päivän kuluttua. 36-vuotias Beyonce kertoi aloittavansa esiintymiskuntoon pääsemisen dieetillä, jossa koko ruokavaliosta poistetaan kaikki eläinkunnan tuotteet.

Beyonce kertoi aloittavansa 44 päivää kestävän jakson, jolloin hän syö pelkästään vegaanista ruokaa. Tutkimukset ovat aiemmin osoittaneet, että vegaaninen ruokavalio onkin todella tehokas laihtumisen kannalta, minkä perusteella nainen näyttäisi olevan oikeilla jäljillä. Beyonce on yrittänyt saada Instagramissa myös faneja lähtemään mukaan vegaanidieettiin.