Sharon Stone täytti 60 vuotta – oli kuolla jo ennen kuin täytti 50 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Basic Instinct -elokuvasta seksisymboliksi noussut Sharon Stone on täyttänyt 60 vuotta. Näyttelijätär on edelleen upea ilmestys, ja nyt hän kuvaileekin iäkkään merkkipaalun saavuttamista elämässään suurimmaksi ylpeydenaiheekseen. Hän sai taannoin aivoverenvuodon.

Sharon Stone sai 17 vuotta sitten aivoverenvuodon, jolloin naiselle annettiin viiden prosentin mahdollisuus selvitä hengissä. Kyse ei ollut ruokavaliosta tai elintavoista, vaan yksinkertaisesti kehon yllättävästä pettämisestä. Päänsärystä vuonna 2001 alkanut kohtaus vei hänet lopulta sairaalahoitoon, Stone kertoo Mirror-lehdelle.

Toipuminen kesti kaksi vuotta ja nainen menetti viideosan painostaan. Hänen aistinsa olivat kärsineet ja jopa oman nimen kirjoittaminen tuotti vakeuksia kolmen vuoden ajan. Hän opetteli kaikki perustoiminnot uudestaan, mutta kohtaus saattaa vaikuttaa hänen toimintoihinsa edelleen aika ajoin. Silti hän pitää 60 ikävuoden saavuttamista upeana ja on kiitollinen jokaisesta hetkestä.