Huvittava näky videolle – mopsi käytti miestä surffilautana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat koirat rakastavat uimista eivätkä pysty vastustamaan esimerkiksi uima-altaaseen hyppäämistä sellaisen nähdessään. Nyt videolla nähdään hauska mopsi, joka uimisen sijaan ratsastaa omistajansa päällä kuin se olisi surffilauta.

That Pug Brucey -nimisellä Facebook-sivustolla seurataan suloisen Brucey-nimisen mopsin jokapäiväisiä hassutteluja. Nyt koiran omistaja on julkaissut sivulla huvittavan videon, jossa nähdään miten Brucey viettää omistajansa kanssa aikaa uima-altaalla.

Uimisen sijaan Brucey odottaa, että uima-altaassa polskiva mies lähtee liikkeelle. Kun mies alkaa uimaan eteen päin, Brucey hyppää hänen selkäänsä aivan kuin se ottaisi surffilaudallaan aallon kiinni. Brucey tasapainottelee taidokkaasti miehen päällä kun hän ui altaan päästä toiseen.

Who needs a surfboard when you can surf on your human 😉🏄🏼‍♂️ – Brucey.#surfing #sundayvibes #surfsup

Publié par That Pug Brucey sur dimanche 11 mars 2018