Kissa saalisti jään alla uivia kaloja – huvittava tilanne videolle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä talvena verkossa on nähty lukuisia esimerkkejä siitä, miten isot kalat ja krokotiilit ovat jäätyneet veteen niin, että ne ovat osittain olleet jään pinnan yläpuolella esimerkiksi saalis suussaan. Tällä kerralla jään pinta sai kissan hämmentymään, sillä sen alla olevat kalat liikkuivat.

YouTube-videolla nähdään huvittava tilanne, jossa kissa yrittää saalistaa kaloja. Kissa on juossut pienen lammen päälle huomattuaan, että jään alla on kaloja. Se on ollut varmasti innoissaan siitä, että se on onnistunut pääsemään suoraan kalojen yläpuolelle ilman kastumista.

Kissa on kuitenkin nopeasti huomannut pienen varjopuolen lammen pinnan jäätymisessä. Kissa ei nimittäin onnistu saalistamaan kaloja jään läpi siitä huolimatta, että se näyttäisi saavan kalat kiinni. Kissan liukastelu jäällä on surkuhupaisaa katseltavaa kun kissa yrittää tosissaan kaloja kiinni.