Nainen luuli olevansa metrovaunussa yksin – seuraus leviää nyt videona

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla meistä on tapana harrastaa laulamista silloin kun olemme – tai luulemme olevamme – yksin. Twitterissä levinneellä videolla seurataan koomista tilannetta erään naisen luultua olevansa metrojunassa yksin.

Twitter-käyttäjä Abamin jakamalla videolla hänen ystävänsä Stevie laulaa kovaan ääneen metrovaunussa. Nainen improvisoi laulua tilanteesta tanssahdellen samalla ympäri autiota vaunua.

Junan saavuttua hänen pysäkilleen Stevie kuitenkin tajuaa, ettei hän ollut yksin. Hän ei sattunut huomaamaan viereisessä vaunussa koko ajan hiljaa istunutta miestä. Nolostunut nainen vilkuttaa hänen esiintymistään todistaneelle matkustajalle astuessaan pois junasta.

– Lauloin monia lauluja tuossa junassa, Stevie toteaa videon päätteeksi.