Sairaus teki seksikkääksi – nainen esittelee ylpeänä turvonneita jalkojaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian Pasadenasta kotoisin oleva Carmen Smith on kärsinyt lapsesta saakka poikkeuksellisen voimakkaasta jalkojen turvotuksesta, eli lymfedeemasta. Hänen alaraajansa turpoavat muodottomaksi, mutta tämä ei estä häntä työskentelemästä seksikkäänä valokuvamallina.

Positiivisen vartalonkuvan puolesta taisteleva Carmen Smith on pikkulapsesta saakka ollut tavallista suuremmilla jaloilla varustettu. Hänen jaloissaan on imusuoniston toimintavajaus, jota ei voi poistaa kokonaan millään konstilla. Hän on kuitenkin kääntänyt muhkean alavartalonsa edukseen.

Smithillä on kymmeniätuhansia seuraajia Instagramissa ja hänen miehensä on ylpeä itsevarmasta naisestaan. Seksikäs neitokainen tietää, että terve itsetunto on hänen suurin valttikorttinsa, mutta massiivinen takamus ja rehevät reidet auttavat seksikkyysmittarin kohoamisessa.