Awww! Voiko virtahepo olla näin söpö? Vastasyntynyt sulattaa sydämen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On vaikea uskoa, että reilusti yli tonnin painoiseksi kasvavat virtahevot ovat joskus pieniä. Kuten kaikkien nisäkkäiden poikaset, ovat myös virtahepojen jälkikasvun edustajat todella suloisia pikkuisina versioinaan. Nyt on julkaistu kuva kahden tunnin ikäisestä virtahevosta.

NTD Televisionin julkaisemassa kuvassa on vastasyntynen virtahepopienokainen, joka saa karskimmankin miehen huokaisemaan ihastuksesta. Söpö olento on kiiltävä pallero, joka on valmiina tulevaisuuteen. Virtahevot voivat kasvaa jopa yli 3.000-kiloisiksi.

Virtahevon poikaset seuraavat emoaan usean vuoden ajan, ja ne saavuttavat sukukypsyyden vasta 7–10-vuotiaina. Toisin sanoen pikkuinen hippo tulee olemaan ensimmäiset vuodet emonsa hoivissa maailman menoon opetellessaan. Virtahevot on luokiteltu uhainalaisuusluokitukseltaan vaarantuneiksi.

This is a 2 hour old baby hippo.

Publié par NTD Television sur jeudi 8 mars 2018