Kevin Federline pyytää Britneylta lisää rahaa – 20 000 dollaria kuukaudessa ei riitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spearsin ja hänen entisen aviomiehensä Kevin Federlinen erottua vuonna 2007 Britney suostui maksamaan miehelle 1,3 miljoonaa dollaria. Tämän lisäksi Britney määrättiin maksamaan miehelle 20.000 dollarin kuukausittaista elatusmaksua.

Daily Mail -sivuston mukaan Kevin Federline on nyt vaatinut naiselta lisää rahaa, koska Britneyn kiertue oli niin menestyksekäs ja tuotti tähdelle paljon rahaa. Federlinen asianajajat ovat pyytäneet rahasumman uudelleen arviointia, mutta he eivät ole kuitenkaan pystyneet selittämään kunnolla sitä miksi mies tarvitsisi lasten kasvattamiseen enemmän kuin 20.000 dollaria kuukaudessa.

Britney Spearsilla ja Kevin Federlinella on kaksi yhteistä lasta, 11-vuotias Jayden ja 12-vuotias Sean. Pojat asuvat isänsä kanssa normaalisti viikot ja viettävät viikonloput ja ison osan lomistaan äitinsä luona. Kevin on itse kommentoinut elatustuen määrän nostamista sillä, että Kevin ei enää pysty tarjoamaan pojille samanlaista elämäntyyliä kuin Britney.