Prinssi Harry uskoo rakkauteen – ei halua avioehtoa Meghan Marklen kanssa!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneessä kuningaskunnassa juhlitaan pian ruhtinaallisia häitä, kun 33-vuotias prinssi Harry ja 36-vuotias Meghan Markle solmivat avioliiton 19. päivä toukokuuta Windsorin linnassa. Prinssi Harryn tiedetään ihastuneen näyttelijä Meghan Markleen katsottuaan Suits, eli Pukumiehet-televisiosarjaa. Kaksikko tapasi lopulta yhteisten ystävien kautta.

Muutaman vuoden ajan seurustellut pariskunta on korviaan myöten rakastunut. Aiemmin naimisissa ollut amerikkalainen Meghan Markle on muuttanut Britanniaan tulevan aviomiehensä vierelle. Nainen on opetellut brittihovin etikettejä ja käyttäytymismalleja. Heidän häistään on tulossa yksi tämän vuoden suurimmista mediatapahtumista.

Prinssi Harry ei suostu tekemään avioehtoa Meghan Marklen kanssa. Kuninkaallisen 32,5 miljoonan euron suuruinen omaisuus ei kaipaa prinssin mukaan erityisturvaa avioliiton myötä, koska hän aikoo olla rakastamansa naisen kanssa koko loppuelämänsä ajan. RadarOnlinen mukaan useat hovin talousneuvojat ovat ohjeistaneet Harrya allekirjoittamaan avioehdon, mutta mies ei aio noudattaa neuvoa.