Selena Gomez rentoutui jahdilla bikineissä – ensimmäinen loma eron jälkeen

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez jätti vähän aikaa sitten ensirakkautensa Justin Bieberin, koska hänen perheensä ei hyväksynyt miestä. 25-vuotias Gomez yritti vakuuttaa perheelleen, että Bieber on muuttunut mies, mutta he eivät uskoneet 24-vuotiaan Justin Bieberin vielä lopettaneen sekoilujaan.

Eron jälkeen pariskuntaa ei ole juurikaan nähty enää yhdessä. Tällä hetkellä Selena Gomez nauttii lämmöstä Australian auringon alla hänen ystäviensä kanssa. Gomez rentoutui upean luksusjahdin kannella lukien kirjaa samalla kun hän otti aurinkoa bikineissään.

Selena Gomez toipuu yhä munuaissiirrosta, erosta ja masennuksesta, jonka kanssa hän on kamppaillut jo vuosia. Jahdilla nainen näytti kuitenkin pystyvän hymyilemään ja rentoutumaan jälleen kunnolla hänen ystäviensä seurassa samalla kun hän pääsi nauttimaan ansaitusta lomasta.

Splash News
Splash News
Splash News
Splash News
Splash News