The Office-tähti näki Kardashianit Japanissa – toteutti hauskan sometempauksen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen kaunottaret ovat niin tunnettuja joka puolella maailmaa, että he ovat varmasti tottuneet siihen, että kaikki tunnistavat heidät missä tahansa he matkustavatkin. Naiset lomailivat juuri Japanissa Kiotossa, jossa myös The Office -televisiosarjasta tuttu näyttelijä Jenna Fischer oli lomalla.

Jenna Fischer oli yllättynyt toden teolla nähdessään Kim ja Kourtney Kardashianin hänen hotellinsa aulassa. Kardashianit olivat juuri kirjautuneet hotellista ulos samaan aikaan kun Fischer oli saapunut hotelliin. Nainen päätti ottaa puhelimiinsa keskittyneistä naisista salaa kuvan ja julkaista yllättävän tilanteen kuvan muodossa myös hänen faniensa iloksi.

Kun Jenna Fischer oli huoneeseen kirjauduttuaan huomannut, että hänen huoneensa oli ollut samantyylinen kuin Kourtneylla, nainen päätti kopioida realitytähden julkaiseman Instagram-kuvan. Fischer julkaisi omalla kanavallaan samassa paikassa ja samanlaisella poseerauksella toteutetun kuvan, joka sai monet huvittumaan näyttelijän reaktiosta nähtyään Kardashianit.