Kissat makoilevat missä tahansa – ainoa kriteeri on mahtuminen

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen todisteiden valossa voidaan todeta, että kissat rakastavat laatikoita. Todella suurella todennäköisyydellä kissa hypähtää laatikon sisälle heti kun sellainen asetetaan sen näköpiiriin. Nyt videolla nähdään miten yllättävätkin paikat sopivat kissoille makuupaikoiksi.

YouTubessa on julkaistu paljon hauskoja videoita, joissa on nähty miten yllättävätkin ja melko ahtaat paikat houkuttelevat kissoja puoleensa kuin magneetit. Nyt Cole ja Marmalade -nimiset kissat esittelevät videolla lukuisat paikat, jotka talossa kelpaavat niiden makuupaikoiksi.

Kissojen omistaja on koostanut hauskan videon, jossa nähdään useampia tilanteita, joissa Cole ja Marmalade ovat löytyneet jostakin erikoisesta nukkumapaikasta. Kissat makoilevat astioissa, keittiön tarvikkeiden päällä, käsilaukkujen sisällä sekä roskakoreissa.