Lapset arvostelivat eri osavaltioiden hampurilaiset – video saa veden kielelle

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hampurilaisen idea on melko yksinkertainen, minkä vuoksi monilla onkin siitä oma versio. Hampurilaiseen kuuluu aina sämpylä ja jokin pihvi, joiden jälkeen hampurilaisen täytteiksi voikin oman makunsa mukaan laittaa lähes mitä tahansa.

Nyt Bon Appétit -kanava on pyytänyt videolleen maailman suorasanaisimmat ja rehellisimmät ruokakriitikot, eli lapset. Lapset saavat maisteltavakseen ja arvosteltavakseen erilaisia hampurilaisia, jotka ovat tunnettuja kymmenessä eri osavaltiossa.

YouTube-videolla nähdään mitä mieltä lapset ovat eri osavaltioiden versioista herkullisesta hampurilaisesta. Hampurilaiset ovat niin hyviä, että lapset näyttävät pitävän lähes jokaisesta versiosta, jota he maistavat. Ainoa hampurilainen, joka ei maistunut juuri kenellekään, oli vihreillä jalapenoviipaleilla täytetty hampurilainen.