Rita Ora heruttelee bikineissä – tämän vartalon eteen on tehty töitä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Rita Ora on menestynyt soittolistojen kärjessä erinomaisesti uuden upean Anywhere-hittinsä ansiosta. Nainen julkaisi myös hetki sitten uuden heti hitiksi nousseen For You -nimisen kappaleen yhdessä Liam Paynen kanssa.

Rita Ora tarjoili nyt silmänruokaa riittämiin hänen yli 13 miljoonalle seuraajalleen kuvalla, jossa naisella on vain nuden väriset Tezenis-merkkiset bikinit yllään. Kuvassa nainen makoilee näyttävän auringonlaskun aikaan rantakalliolla Kaliforniassa Big Surin rannikolla.

27-vuotias tähti on uusien musiikkijulkaisujensa myötä viihtynyt paljon kuntosalilla treenatessaan vartaloaan huippukuntoon uusia esiintymisiä varten. Kovan työn tulokset ovat alkaneet naisessa näkymään, ja laulajan vatsalihakset piirtyvätkin jo selvästi vatsasta.