Selena Gomez peppu pystyssä bikineissä – hellät hetket tyttöystävän kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Selena Gomez jätti vähän aikaa sitten ensirakkautensa Justin Bieberin, koska hänen perheensä ei hyväksynyt miestä. 25-vuotias Gomez yritti vakuuttaa perheelleen, että Bieber on muuttunut mies, mutta he eivät uskoneet 24-vuotiaan Justin Bieberin vielä lopettaneen sekoilujaan.

Kerroimme eilen kuinka Selena on nyt suunnannut lomalle Australiaan, jossa hänet kuvattiin Sydneyssä huvijahdin kannella. Nyt paparazzit ovat ikuistaneet bikineissä keikistelevän Gomezin kuviin, joissa hän halailee hellästi jahdilla olevan tyttöystävän kanssa.

Selena Gomez toipuu yhä munuaissiirrosta, erosta ja masennuksesta, jonka kanssa hän on kamppaillut jo vuosia. Jahdilla nainen näytti kuitenkin pystyvän hymyilemään ja rentoutumaan jälleen kunnolla hänen ystäviensä seurassa samalla kun hän pääsi nauttimaan ansaitusta lomasta.

Splash
Splash
Splash
Splash