Tuomas Enbuske haastoi Juhani Tammisen vapaaotteluun – toteutuuko kamppailu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina televisioruutuihin palaa MTV3-kanavalla Tuomas Enbusken, Maria Veitolan ja Roope Salmisen EVS-keskusteluohjelma, jonka isännistä Enbuske ajautui taannoin sanaharkkaan Juhani ”Tami” Tammisen kanssa. Sen seurauksena Tamminen haastoi Enbusken kehään kanssaan ”miesten kesken” ja antoi Enbuskelle vapauden valita lajin.

Tuomas Enbuske on julkaissut talven aikana runsaasti treenikuviaan sosiaalisessa mediassa, sillä hän on valmistautunut vapaaotteluun Tammisen kanssa. Ottelun toteutuminen on kuitenkin vielä epävarmaa, sillä Tamminen ei ole vahvistanut osallistumistaan.

– Enbuske Veitola & Salminen jatkuu taas tämän kuun 22. päivä. Suorana joka torstai klo 21-22 MTV3-kanavalla. Ilmoittautumisia otetaan vastaan alla. Kaikki muut tervetuloa, paitsi turkulaiset. Nuo ohareita tekevät uhoavat pelkurit, Tuomas Enbuske twiittasi taannoin.

Nyt asia on paisunut siihen pisteeseen, että jopa vedonlyöntiyhtiö on ottanut ottelun listoilleen. Jos ottelu toteutuu, niin yhtiö olettaa Tammisen voittavan ottelun kertoimella 1,65. Enbusken voitolle luvataan kerroin 2,1. Ottelun jäädessä toteutumatta – mikä on tällä hetkellä täysin mahdollista – panokset palautetaan.