Tutkimus paljasti: Miehet juoruilevat enemmän kuin naiset

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisia saatetaan välillä syyttää siitä, että he juoruilevat liikaa ja keskustelevat toistensa kanssa niin omat asiat kuin muidenkin ystävien elämien viimeisimmät käänteet. Nyt uudessa tutkimuksessa on kuitenkin huomattu, että juoruilu ei ole vain naisten pahe.

Daily Mail -sivusto kertoo Israelissa 2.200 ihmisellä tehdystä kyselystä, jonka yhteenvedon perusteella huomattiin, että miehet juoruilevat ystäviensä kanssa yhtä paljon elleivät jopa enemmän kuin naiset. Miehet myönsivät jakavansa ystäviensä kanssa pienimmätkin asiat ja kertovansa toisinaan myös ystävien asioista eteen päin.

Tutkimusten mukaan miehet olivat puheissaan myös tuomitsevampia ja pahansuopaisempia puhuessaan toisten ihmisten asioista. Naisten välisissä keskusteluissa havaittiin positiivisempi ja kannustavampi ilmapiiri kun taas miehet yrittivät sanallisesti nujertaa toisen miehen.