Matkabloggaajasta seksisymboli – Jasmine Tosh säväyttää bikineissä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan tulee vuosittain vain muutamia uusia tähtiä, ja viime vuonna tuohon joukkoon oli kovasti nousemassa Jasmine Tosh. Yhdysvaltalainen kaunotar on tehnyt julkista uraa muun muassa bikinimallina ja matkabloggaajana, ja parhaillaan hänestä leivotaan seurapiirijulkkista.

Eilen Jasmine kuvattiin nauttimassa rantapäivästä Miami Beachilla. Nimeään kantavan Tosh Swimwearin perustaja osoitti olevansa upeassa rantakunnossa, kun hän viihtyi rannalla miesseurassa.

Los Angelesissa syntynyt, mutta Miamissa nykyisin asuva Jasmine Tosh viihtyy hyvin viihdemaailman seurapiireissä. Vielä nykyisin kovin moni ei Jasminea tunnista lehtien sivuilta, mutta tilanne voi muuttua hyvinkin nopeasti.

Splash
Splash
Splash
Splash