Jesse yritti syödä maailman suurimman Tobleronen – näin siinä sitten kävi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on tehty monenlaisia ennätyksiä erilaisten ruoka-aineiden syömisessä, ja Tampereella kilpaillaan vuosittain muun muassa chilinsyönnin MM-tittelistä. Nyt Jesse Pynnönen on päättänyt yrittää tempausta, johon kukaan ei ole vielä kyennyt. Eli syömään 4,5-kiloisen Toblerone-suklaapatukan.

– Olin sanonut, että makeat haasteet saavat riittää… Tässä teille kuitenkin viimeisen makean kerran 4,5 KILON Toblerone. Haasteeseen annoin itselleni tunnin aikaa. Katso kuinka pitkälle pääsin, Jesse Pynnönen kertoo.

Kilpasyömisen harrastamisen aloittanut Pynnönen kohtasi vielä tällä kertaa voittajansa, sillä jättimäisestä Tobleronesta päätyi parempiin suihin vain alle kolmannes, eli noin 1,4 kiloa.

– Mä uskoin ainakin hetken aikaa, että mä pystyisin syömään tuosta lähes puolet tällä energialla. Ylväästä pojasta muuttui valittava pikkumulkku vähän kuin söi suklaata. Nestettä kerääntyy koko ajan mun suuhun. Jos olette joskus olleet lähellä oksentamista, niin tiedätte, että silloin sylkeä alkaa erittyä tosi voimakkaasti.