Kevätmuodissa on pastellisävyjä ja puffihihoja – ota vaatevinkit haltuun

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kevätkuukaudet tuovat tullessaan myös pirteämpiä asukokonaisuuksia vaatekauppojen rekkeihin. Tänä vuonna panostetaan etenkin pastellinsävyisiin ja rohkeisiin asuihin. Käsivarrella kulkee keltainen laukku.

PureWow-sivuston muotigurut ovat listanneet tämän kevään trendejä vaatetuksessa. Yläosassa käytetään bleisereitä, jaloissa futuristisia lenkkareita ja vyötäröllä paksuja vöitä. Mekkojen ja paitojen hihat ovat muhkeat ja housuina toimivat tummansiniset farkut.

Mikäli haluaa käyttää keväällä trenssitakkia, kannattaa suosia mahdollisimman erikoisella värillä tai kuosilla varustettua vaatekappaletta. Esimerkiksi neonvärinen, muovinen tai pitsinen takki edustaa muotia parhaimmillaan. Pilkulliset ja raidalliset vaatteet ovat myös muodissa, joten trendit tekevät tavallaan paluun takavuosiin.

✖️RICK OWENS ✖️ #BlackOnBlack #RickOwens #FuturisticSneakers

A post shared by A D D I C T • S T Y L E (@alertstyle) on

Serious about sleeves ⚡️⚡️⚡️#Streetstyle #Weekend #Details

A post shared by Lucy Connelly (@lucyflorals) on