Näyttelijä poltti silmänsä auringossa: ”Kuin lasinsirpaleita silmissä”

Lifestyle Ohhoh! Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Busy Philipps muistetaan monista komediaelokuvista, mutta suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi upeista sivurooleista Freaks and Geeks ja Dawson’s Creek -televisiosarjoissa. Nyt naista oli kuvattu lehden kanteen auringon valossa, joka vaurioitti hänen silmiään.

Busy Philipps oli ollut Daily Mail -sivuston mukaan erään lehden kansikuvan kuvauksissa, jotka olivat kestäneet 10,5 tuntia. Kuvauspäivän jälkeen nainen ei ollut pystynyt lopettamaan itkemistä kun hänen silmänsä olivat vuotaneet taukoamatta. Naisen mukaan silmät tuntuivat siltä kuin niihin olisi heitetty lasin sirpaleita.

Lopulta olo oli käynyt niin sietämättömäksi, että näyttelijä oli hakeutunut ensiapuun. Lääkärit huomasivat nopeasti, että silmät olivat auringon polttamat. Liiallinen auringon valolle altistuminen oli aiheuttanut sarveiskalvoihin pahan tulehdustilan. Nainen oli kuvauksissa joutunut katsomaan liikaa kohti aurinkoa, joka oli polttanut hänen silmänsä.