Nyt voit nuolla itseäsi – tilaustyönä valmistettu jättitikkari

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Firebox-verkkokauppa on ottanut myyntiin persoonalliset tikkukaramellit, jotka valmistetaan tilaajan lähettämän kuvan perusteella. Toisin sanoen tikkarista saa helposti joko itsensä tai vaikkapa oman kumppaninsa näköisen. Kaiken lisäksi tikkarit ovat suurikokoisia, joten livottavaa riittää pitkäksi aikaa.

Face Licker -nimiset tikkarit kustantavat tilaajalleen 45,69 euroa, mutta ne valmistetaan käsityönä makeismassasta. Tikkarin koko vastaa aitoa kasvokokoa. Makuna on suussa sulava tutti-frutti.

Tikkukaramellin voi tilata valokuvan perusteella, joten se on oiva idea vaikkapa hääparille lahjaksi. Kukapa ei haluaisi imeskellä omaa tai rakkaimpansa korvaa makeassa muodossa? Tikkukaramellien valmistaminen voi kestää jopa viikon tilauspäivästä.

Firebox
Firebox