Video silkkaa tuskaa järjestelmällisille ihmisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Järjestelmälliset ihmiset haluavat tehdä asioita siten, etteivät ne riko harmoniaa. Niinpä esimerkiksi ylimääräisen sotkun aiheuttaminen ja epäsymmetria voivat aiheuttaa heille tuskallisia tuntemuksia. Nyt Lad Bible -verkkojulkaisu on julkaissut Facebookissa videon, joka voi tehdä juuri näin.

Videolla nähdään miten pyöreää täytekakkua leikataan täydellisen epäsymmetrisesti ja siten, että veitsi ei osoitakaan kakun keskelle. Lisäksi nähdään miten erivärisiä makeisia sekoitetaan ja miten tomaattia leikataan mehun roiskuessa ympäriinsä. Myös vinojen viivojen vetäminen viivottimella voi olla joidenkin mielestä epämiellyttävää seurattavaa videona.

The Worst Video on the Internet

Tag someone to ruin their day! 🙈😭Wundertütenfabrik

Publié par LADbible sur dimanche 19 mars 2017